Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Legendárny Jozef Adamec skončil v nemocnici

Adamec prekonal ľahšiu mozgovú príhodu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Legendárny slovenský futbalista Jozef Adamec má vážne zdravotné problémy. Podľa pôvodnej informácie internetového vydania deníka Plus JEDEN DEŇ prekonal ľahšiu mozgovú príhodu a museli ho hospitalizovať vo Fakultnej nemocnici v Trnave. V súčasnosti je mimo ohrozenia života.

Sedemdesiatdvaročnému bývalému trénerovi slovenskej reprezentácie sa zhoršil stav zo štvrtka na piatok. V súčasnosti leží na jednotke intenzívnej starostlivosti a je v neustálej opatere lekárov. "Áno, je to pravda. Jožko mal menšiu mozgovú príhodu. Je však mimo ohrozenia života, tieto dni ukážu, ako na tom je. Ani najbližších k nemu zatiaľ nepustili," cituje web www.pluska.sk zdroj z kruhu blízkej Adamcovej rodiny. Podľa ďalšej výpovede trnavskí lekári konzultujú jeho stav s doktorom Vladimírom Penerom, ktorý sa s Adamcom pozná ešte z čias pôsobenia pri slovenskej reprezentácii i bratislavskom Slovane.

Meno legendárneho útočníka sa na Slovensku spája so Spartakom Trnava, v ktorom strávil sedemnásť sezón ako hráč a v uplynulých rokoch aj ako funkcionár. V roku 1969 s ním hral semifinále vtedajšieho Európskeho pohára majstrov. Góly strieľal aj za Duklu Praha či Slovan Bratislava. V rokoch 1960-1973 bol stabilným členom československej futbalovej reprezentácie. Ako tréner pôsobil okrem Trnavy aj v Šali, Banskej Bystrici, Interi Bratislava, Dunajskej Strede, Tatrane Prešov, Slovane Bratislava aj Artmedii Bratislava.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články