Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Komentátor podcenil Torresa, teraz ho má vytetovaného na ruke

Táto stávka pre komentátora nedopadla dobre.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Craig Burley, bývalý futbalista FC Chelsea a v súčasnosti komentátor ESPN FC sa rázne prepočítal. Trval totiž na tom, že Torres nedokáže skórovať v odvete Copa del Rey na ihrisku Realu Madrid. Burley si myslel, že Torresova strelecká nočná mora z pôsobenia v Chelsea bude pokračovať aj v Atleticu Madrid. Bývalý záložník "Blues" si bol tak istý, že sľúbil, že pokiaľ Španiel skóruje nechá si jeho podobizeň vytetovať na ruku. Bohužiaľ pre Burleyho, Torres skóroval už v prvej minúte odvety na San Bernabeu.

Burley tak čoskoro musel navštíviť tetovacie štúdio. "Potrebujem vytetovať futbalistu," povedal potom, čo vošiel do tetovacieho štúdia v americkom Bristole. "Je to španielsky chlapec, ktorý ma dostal do tohto problému," dodal. Na otázku či je jeho fanúšikom povedal - nie.

"Myslím, že som urobil obrovskú chybu," priznal Burley, keď sa posadil do kresla a trval na tom, že už nebude robiť žiadne ďalšie "odvážne a hlúpe" predpovede do budúcna. Po pár grimasách bolo dielo hotové a Burley opustil štúdio s Torresom na predlaktí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dailymail.co.uk

Diskusia

Podobné články