Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Páru snov je koniec!

Ronaldo a Irina už nie sú spolu! Na vine je údajne Ronaldova mama, ktorú modelka Irina Shayk už nedokázala strpieť. Možno ste si v poslednom období všimli a položili otázku, kde je Irina, keď išlo o dôležité udalosti, v ktorých bol Cristiano Ronaldo ústrednou postavou. Už v ďakovnej reči pri preberaní Zlatej lopty bolo veľmi čudné, keď Cristiano zmienil azda všetkých, okrem krásnej modelky.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Irina Shayk sprostredkovala svoje vyjadrenie o konci ich vzťahu prostredníctvom jej agenta, Gaela Marieho. Prišiel tak čas aj na Ronalda, aby sa s touto informáciou podelil s médiami a potvrdil skutočnosť, že po 5-tich rokoch je ich vzťah ukončený.

„Po piatich rokoch randenia s Irinou je všetkému koniec. Spoločne sme sa zhodli, že je to pre oboch najlepšia voľba“ prezradil pre BBC. Portugalec prezradil, že napriek ich rozchodu jej želá všetko dobré do jej nasledujúceho života. Irina si už stihla Ronalda zmazať aj z jej účtu na sociálnej sieti Twitter. Najväčšia kríza medzi nimi mala údajne nastať koncom roka, keď Ronaldova matka Maria Dolores oslavovala 60-ninu.

Vzhľadom k tomu, že Irina odmietla vycestovať do rodnej Madeiry svojho už ex - priateľa, Ronaldovi v tom momente pretiekol kalich horkosti. Ten sa postavil na stranu svojej matky, ktorá Irinu nevnímala ako vhodnú partnerku pre jeho syna a pre jej vnuka. To bola tak zvaný klinec do rakvy celej situácie, ktorá napokon vyústila až k rozchodu. O nezhodách medzi Ronaldovou matkou a Irinou sa toho počas ich vzťahu tiež dosť popísalo.

Podľa posledných informácií bola Irina Shayk naposledy videná s americkým hercom Dwaynom Johnsonom, ktorý je známy pod prezývkou The Rock a práve spomínaný herec jej k jej narodeninám poslal aj kvety.

Nezaháľa ani portugalská megahviezda, ktorý údajne už randí so španielskou reportérkou Luciou Villalonovou, ktorá pracuje pre klubovú televíziu Realu Madrid.

Náklonnosť krásnej brunetky s okúzľujúcim úsmevom k „Bielemu baletu“ je obrovská. Dokazujú to fotky, ktoré pravidelne umiestňuje na sociálne siete. Sú predovšetkým z okolia futbalových trávnikov, a to nielen v Madride. Naposledy cestovala taktiež do Getafe, kde Real vyhral 3:0. Znamená to, že chce byť svojmu neodolateľnému svetoznámemu miláčikovi nablízku?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: record.pt, super.cz, blesk.cz

Diskusia

Podobné články