Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sedemnástka zdolala výber SAE

Slovenskí mladíci odohrali prvý zápas počas kempu v SAE.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 17 rokov zvíťazili vo svojom prvom z dvoch stretnutí na tréningovom kempe v Spojených arabských emirátoch nad domácim výberom do 18 rokov 2:0. O góly sa postarali v 74. minúte Moďoroši a v 90. Varga.

Mladí Slováci ostanú v SAE do 24. januára a majú naplánovaných osem tréningových jednotiek a ešte jeden prípravný duel.

SAE "18" - SLOVENSKO "17" 0:2 (0:0)

Góly: 74. Moďoroši, 90. Varga, ŽK: 32. Dancák

Zostava SR: Vavrúš (46. Száras) - Macho (46. Šušolík), Šimko, Štrba, Jašúrek (46. Nemček) - Dancák (46. Varga) - Kele (67. Tešlár), Tešlár (46. Halgoš), Mašulovič (46. Zemko), Kolesár (46. Moďoroši) - Dubec (46. Tupta)

Ladislav Hudec, tréner SR (futbalsfz.sk): "V dnešnom zápase sme sa zamerali na niektoré činnosti, o ktorých sme si v tréningu s hráčmi povedali, že sa v nich musíme zlepšiť. Predovšetkým byť silný na lopte a presadzovať sa svojimi myšlienkami, čo v niektorých fázach hry chýbalo. Možno stále berieme mužstvá typu Spojených arabských emirátov tak trošku exoticky, ale ukázalo sa, že ide o technicky veľmi dobre pripravený tím. Dali sme príležitosť všetkým hráčom okrem maródujúceho Štefanca. V dobrom svetle sa ukázali aj noví hráči a som spokojný s tým, že mužstvo dobre na sebe pracuje. Je dobré, že tu môžeme byť, máme vynikajúce podmienky na prípravu, aj keď na miestne pomery tu bolo chladnejšie, čo nám, samozrejme, nevadilo. Je to veľmi dôležitá časť prípravy na kvalifikáciu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články