Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Madriské kluby dnes bodovali naplno, v La Coruñi hetrik Messiho

Sumár dnešných zápasov španielskej Primera division.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v úvodnom nedeľňajšom zápase 19. kola La Ligy v derby na ihrisku Getafe 3:0. Zverenci trénera Carla Ancelottiho potvrdili post lídra po troch góloch v druhom polčase.

"Biely balet" mal veľkú územnú prevahu aj šance, ale obrana domácich celý prvý polčas odolala. To sa jej darilo aj na začiatku druhého polčasu, ale po hodine hry už kapitulovala. V 63. minúte krásny prienik z ľavej strany s ukážkovým stiahnutím lopty na zadnej čiare predviedol Karim Benzema a jeho priťuknutie do prázdnej brány doklepol Cristiano Ronaldo. O pár minút sa rutinérsky presadil zblízka aj Gareth Bale po krásnej krížnej prihrávke Jamesa Rodrigueza za obranu. V 79. minúte portugalský kanonier a čerstvý najlepší hráč sveta podľa FIFA hlavičkou po ďalšej lahôdkovej prihrávke od Rodrigueza strelil už jeho 28. gól v tejto sezóne Primera Division.

Real má na čele tabuľky štvorbodový náskok pred FC Barcelona. Katalánci hrajú v nedeľu večer na pôde Deportiva La Coruňa, Real má ale odohratých len 18 kôl.

La Liga - 19. kolo:

FC Getafe - Real Madrid 0:3 (0:0)

Góly: 63. a 79. C. Ronaldo, 67. Bale, 17.000 divákov.

Atletico Madrid - Granada CF 2:0 (1:0)

Góly: 34. Mandžukič (z 11 m), 88. Garcia

Deportivo La Coruňa - FC Barcelona 0:4 (0:2)

Góly: 11., 33. a 62. Messi, 83. Sidnei (vl.)

Elche - Levante 1:0 (1:0)

Gól: 12. Jonathas

Sevilla - Málaga 2:0 (1:0)

Góly: 36. Bacca, 68. Suarez

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články