Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

DK SFZ žiada od Weissa písomné stanovisko k incidentu

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) žiada reprezentačného stredopoliara Vladimíra Weissa o podrobné vysvetlenie nočného incidentu v bratislavskom podniku z 3. januára.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Na základe vlastných zistení a na základe informácií z masovo-komunikačných prostriedkov, žiada (DK-pozn.) futbalového reprezentanta p. Vl. Weissa ml. o podrobné písomné stanovisko k udalostiam počas incidentu dňa 3.1.2015 v bratislavskom zariadení rýchleho občerstvenia, podľa čl. 8/1a DP do 31.1.2015," uvádza sa v ÚS zverejnenej na webe SFZ.

K incidentu prišlo v bratislavskom podniku Kuskus. Weiss spolu s ďalším bývalým reprezentantom Filipom Šebom prišli do reštaurácie zároveň aj s mužmi, ktorí hodili stoličku do hudobníka Pavla Remiáša. Útočníci však odišli z reštaurácie skôr ako ostatní a ako dorazila privolaná policajná hliadka. Podľa majiteľa reštaurácie a ďalších svedkov Weiss stoličku do Remiáša nehodil a ani sa nebil, no bol drzý a arogantný.

DK tiež zrušila predbežné ochranné opatrenie voči Dukle Banská Bystrica a jej trénerovi Štefanovi Rusnákovi. Klubu ním pôvodne zastavila možnosť prestupov a hosťovaní hráčov, resp. trénerovi zakázala výkon funkcie. DK tiež prizvala športového riaditeľa Martina Poljovku na februárové zasadnutie za účelom riadneho objasnenia disciplinárnych previnení klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články