Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zreľák: Slovan je pre mňa veľkou výzvou

Slovan čaká náročná jar, pomôcť mu má Adam Zreľák.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovan je po jesennej časti až na piatom mieste a ani výkony neboli optimálne. Pomocou by mal byť talentovaný Adam Zreľák, ktorý na jeseň v drese Ružomberka strelil 6 gólov. "Slovan je pre mňa novou výzvou a novou kapitolou. Veľmi sa teším, že sa posúvam vpred, hoci Ružomberok mi dal veľa a neodchádza sa mi ľahko," povedal v rozhovore pre klubový web.

Zreľák si počas kariéry vyskúšal hru stredopoliara i útočníka. Na hrote sa však cíti určite lepšie. "Tam mi to sedí viac. Viem, že tam treba strieľať góly a bude sa to odo mňa vyžadovať, ale nejaký tlak si nepripúšťam," povedal reprezentant do 21 rokov. V belasom drese ho však čaká náročná úloha, presadiť sa v novotvoriacom sa kádri. "Možnosť hrať za Slovan je pre mňa veľkým kariérnym posunom. Ide o väčší klub, s väčšími ambíciami. Naše ciele sú preto jasné a ja urobím maximum pre to, aby sa nám očakávania podarilo naplniť."

Aj keď sú už rokovania ukončené a kluby sa dohodli, slovanisti si na novú posilu ešte musia počkať. Zreľák totiž dostal od majiteľa dva dni voľna. "Potrebujem si v Ružomberku niečo povybavovať, k tímu sa teda pripojím až v sobotu," dodal čoskoro 20-ročný útočník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články