Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prezident SSC De Laurentiis: "Juventusu pomáhali rozhodcovia"

Nespokojnosť s výkonmi rozhodcov zavládla v tábore futbalistov SSC Neapol po nedeľňajšej domácej prehre s Juventusom Turín.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Šláger 18. kola talianskej Serie A sa skončil triumfom hostí 3:1, po ktorom "stará dáma" vedie súťaž s náskokom troch bodov pred rímskym AS.

Domácim sa nepáčilo najmä rozhodnutie arbitrov pri víťaznom góle Martina Caceresa, ktorý podľa nich padol v 69. minúte z ofsajdu. "Sme unavení. Juventus je veľmi silný a ak mu ešte pomáhajú rozhodcovia, potom je nezdolateľný. Je neakceptovateľné, ak šesť arbitrov nevidí ofsajd dvoch hráčov. Buď to urobili v zlej viere alebo sú nekompetentní. Všetci šiesti by mali dostať dlhý dištanc," napísal na sociálnej sieti Twitter neapolský prezident Aurelio De Laurentiis.

Neapolčanov taktiež nepotešil fakt, že rozhodcovia im neuznali gól po údajnom faule Kalidoua Koulibalyho na brankára Juventusu Gianluigiho Buffona.

Hostia však po zápase tvrdili, že vyhrali férovo a bez akejkoľvek pomoci arbitrov. "Vyhrali sme zaslúžene. Odmietame obvinenia zo strany Neapola. Podali sme kvalitný výkon, strelili tri góly. O tom, kto bol lepší, nemohlo byť pochýb," uviedol šéf exekutívy Juventusu Giuseppe Marotta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články