Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V Zlatých Moravciach veľké zmeny a nový tréner

V slovenskom futbalovom klube FC ViOn Zlaté Moravce začali v pondelok so zimnou prípravou na jarnú časť Fortuna ligy 2014/2015 už s novým trénerom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V jarnej časti povedie mužstvo Ladislav Totkovič, ktorý vo funkcii vystriedal Branislava Mráza. Ten bude jeho asistentom.

Pri mužstve skončili Martin Ondrejka, ktorý sa bude venovať funkcii ekonomického riaditeľa firmy ViOn a Patrik Brezina ukončil svoju činnosť pri mužstve ako asistent trénera - kouč gólmanov. Z jesenného kádra FC ViOn sú zatiaľ potvrdené dva odchody - Charizopulos mieri do Mladej Boleslavi a stopéra Miloša Nikoliča zvábila Trnava. Zlaté Moravce sú v kontakte aj s bývalým stredopoliarom Nitry Ľubošom Kolárom, ktorý je hráčom Liberca. Medzi novými tvárami sa objavili Tawamba Kana, Štefan Zošák či brankár Milorad Nikolič, ktorí hrali spolu v Ružomberku. Prišlo aj desať hráčov z bývalej Juhoslávie a Brazílčan Marqez De Souza.

Vo ViOne, ktorému po jeseni patrí v tabuľke desiata pozícia, skončili už skôr aj obrancovia Marián Štrbák, Milan Mujkoš, Patrik Gregor a Juraj Pilát. Skončia tiež stredopoliar Peter Ďurica a útočník Elvis Mashike Sukisa.

Od 1. februára absolvujú Totkovičovi zverenci sústredenie v tureckom Beleku. V rámci prípravy na jarnú časť Fortuna ligy odohrajú 10 prípravných stretnutí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články