Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čišovský stále chýba na trávnikoch, trápi ho nešpecifikovaná choroba

Slovenský futbalista Marián Čišovský pre zdravotné problémy chýba už deväť mesiacov na trávnikoch.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Jeho zamestnávateľ Viktoria Plzeň v pondelok zverejnil na oficiálnom webe stanovisko, podľa ktorého 35-ročného obrancu trápi vážna choroba, bližšie informácie však nie sú známe.

"Marián logicky nechcel svoje zdravotné ťažkosti zverejňovať, avšak požiadal klub o krátke vyhlásenie. V posledných mesiacoch ho trápi vážna choroba, ktorá mu bráni v návrate na ihrisko. Chorobu si hráč neželá bližšie špecifikovať, klub samozrejme jeho rozhodnutie plne rešpektuje. Doplniť môžeme len to, že Mariánovi naďalej beží platná hráčska zmluva a samotný hráč sa venuje individuálnym cvičeniam. Je neoddeliteľnou súčasťou kabíny a dôležitým členom viktoriánskej rodiny," uviedol v oficiálnom stanovisku generálny manažér Viktorie Adolf Šádek a dodal, že ďalšie vyhlásenia poskytovať nebudú: "Vzhľadom k faktu, že Marián chce všetku svoju energiu venovať liečbe, ide o posledné vyjadrenie hráča i klubu k danej záležitosti. Zároveň FCVP prosí médiá aj fanúšikov, aby rešpektovali právo hráča na súkromie," dodal Šádek.

Čišovský pôsobí vo Viktorii Plzeň od roku 2011. Počas kariéry obliekal aj dresy Interu Bratislava, Žiliny, Artmedie Petržalka a vyskúšal si aj angažmán v Rumunsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články