Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Sociedad opäť prekvapil Barcelonu

Po prehre a konci víťaznej 22 zápasovej šnúry Realu Madrid dostala šancu Barcelona, na to, aby sa aspoň na nejaký čas usídlila na čele tabuľky pred spomínaný biely balet, avšak hráči blaugranas vedení trénerom Luisom Enriquem túto možnosť nezužitkovali vo svoj prospech a podľahli Realu Sociedad 1-0.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

O jediný presný zásah stretnutia sa ale postaral hráč hostí. Tu by sa dalo polemizovať nad výrokom „presný“, keďže si to do vlastnej brány namieril hlavičkou obranca Jordi Alba a to už v druhej minúte stretnutia, po zahranom rohovom kope domácich.

Barcelončania mali pred sebou celý zápas, na to aby s výsledkom niečo spravili, avšak ani 71% percentné držanie lopty na kopačkách hostí, či 16 streleckých pokusov, výsledok už neodvrátilo a tak sa mohli domáci radovať z cenného zisku 3 bodov, čo ich vyšvihlo z nebezpečnej 17 priečky na 13 pozíciu.Barcelona tak ostáva na druhom mieste, keď sa o body delí s Atléticom Madrid, ktorí zvíťazili na domácej pôde nad Levante v pomere 3-1.

Vyzerá to tak, že Real Sociedad našiel zbraň ako pokoriť Barcelonu, keď z posledných 6 duelov, je toto už tretia výhra domácich, keď naposledy svojho súpera zdolali v minulej sezóne v ligovom zápase po výsledku 3-1. To však zo strany Sociedadu pre túto sezónu nebolo všetko, podarilo sa im už totiž poraziť aj Real Madrid a ich ďalšieho konkurenta o titul Atlético Madrid. Ostatné mužstvá sa môžu od nich učiť ako porážať veľké mená.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články