Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Víťazná séria Realu skončila, postarala sa o to Valencia

Sumár dnešných zápasov španielskej Primera division.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Víťazná séria futbalistov Realu Madrid v súťažných zápasoch sa zastavila na čísle 22. V nedeľňajšom šlágri 17. kola španielskej Primera division prehrali zverenci talianskeho trénera Carla Ancelottiho na ihrisku Valencie 1:2.

"Biely balet" pritom po prvom polčase viedol, keď po nešťastnej ruke Alvara Negreda vo vlastnej šestnástke bezpečne premenil jedenástku Cristiano Ronaldo. Sedem minút po zmene strán však Antonio Barragan vyrovnal a víťazný gól domácich v prvom súťažnom zápase nového roka zaznamenal v 65. minúte Nicolas Otamendi.

Real síce už minulý týždeň prehral v prípravnom súboji v Dubaji s milánskym AC 2:4, no tento duel sa nepočítal do bilancie súťažných zápasov. V nich Real zvíťazil 22-krát v rade, naposledy pred duelom vo Valencii stratil body v polovici septembra, keď v ligovom súboji podľahol Atleticu Madrid 1:2. Nepodarí sa mu tak vyrovnať Guinessov rekord, ktorý s 24 nepretržitými víťazstvami drží brazílsky klub Coritiba.

Real sa napriek prehre vo Valencii udržal na čele tabuľky, no pred druhým FC Barcelona má už len jednobodový náskok. Katalánsky klub čakal večerný súboj na pôde Realu Sociedad a v prípade víťazstva sa v neúplnej klasifikácii mohol dostať na líderskú pozíciu.

Primera Division - 17. kolo:

FC Valencia - Real Madrid 2:1 (0:1)

Góly: 52. Barragan, 65. Otamendi - 14. Ronaldo (z 11 m)

Getafe - Rayo Vallecano 1:2 (1:1)

Góly: 3. Vazquez - 39. Jozabed, 64. Baena

Espanyol Barcelona - Eibar 1:2 (0:2)

Góly: 80. Caicedo - 34. Manu, 38. Boveda

Real Sociedad - FC Barcelona 1:0 (1:0)

Gól: 2. Alba (vlastný)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články