Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Seničania v nedeľu podvečer predstavia nového trénera

Futbalisti fortunaligového klubu FK Senica v pondelok o 9.00 h začnú so zimnou prípravou na jarnú časť sezóny 2014/15. Seničania budú trénovať najmä v domácich podmienkach, na desať dní odídu aj do Turecka.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Odohrajú desať prípravných duelov, v generálke na Fortuna ligu si zmerajú sily so Šamorínom. V kabíne zatiaľ nenastali žiadne veľké zmeny. "Isté je len, že odchádza Mulumba Mukendi, ktorý bol v Senici do konca kalendárneho roka a na ďalšej spolupráci sme sa nedohodli. Môžem potvrdiť, že evidujeme záujem o niektorých našich futbalistov ako Piroska, Kalabiška, Kosorin, Chvátal, Pavlík či Mazáň. Zatiaľ je to ale všetko v teoretických rovinách. Prípravu povedenie nový tréner, ktorého predstavíme v nedeľu podvečer," informoval športový riaditeľ FK Senica Dušan Vrťo.

K tímu Záhorákov sa takisto pripojí niekoľko mladých futbalistov z vlastnej liahne. "Máme vytipované konkrétne posily pre tím, uvidíme, ako sa situácia vyvinie," dodal Vrťo. Na jar čaká FK Senica 14-zápasová porcia zápasov vo Fortuna lige a minimálne jeden duel Slovnaft Cupu na pôde Spartaka Trnava.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články