Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľká rana pre Slovan? Tréner Weiss na lane reprezentácie, dohoda už je údajne hotová

BRATISLAVA - Opustí Slovan kľúčový muž? Tréner Weiss mieri k reprezentácii, dohoda je už vraj hotová.
Tréner Slovana Vladimír Weiss.
Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj
Zdieľajte:

Príde Slovan Bratislava o svojho lodivoda - trénera Vladimíra Weissa staršieho? Je to reálne, ako informuje portál futbolinfo.az, skúseného slovenského odborníka chce reprezentácia Azerbajdžanu. Rokovania sa vyvíjajú úspešne a Weiss mal súhlasiť s podmienkami, ktoré mu predložil prezident azerbajdžanskej futbalovej federácie Rovshana Najafa.

Tréner Weiss má v priebehu tohto týždňa pricestovať do azerbajdžanského Baku, aby s vedením tamojšej federácie prediskutoval podrobnosti potenciálnej spolupráce. Pre Weissa by to po Slovensku a Gruzínsku bola tretia reprezentácia, ktorú by vo svojej kariére viedol.

Prečítajte si aj

Norbert Gyömbér a jeho súboj s Diegom Costom.Bývalá hviezda Atl.Madrid Diego Costa zachránil v Brazílii asi 100 ľudí pred záplavami

Jediným problémom je, že Weiss má stále platnú zmluvu so Slovanom Bratislava a azerbajdžanská federácia nie je ochotná za slovenského trénera platiť vysoké odstupné. Všetko by sa malo prebrať a doriešiť na spomínanom stretnutí v Baku. Azerbajdžan hľadá nového trénera už od novembra minulého roku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbolinfo.az

Diskusia

Podobné články