Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľký návrat? José Mourinho má jasno, na lavičku ktorého giganta chce zasadnúť

MANCHESTER - Budeme svedkami veľkého návratu? José Mourinho má jasno o svojom ďalšom pôsobisku.
Jose Mourinho na lavičke rímskeho AS.
Zdroj: TASR/AP - Martin Meissner
Zdieľajte:

Portugalský tréner José Mourinho je po nečakanom konci na lavičke AS Rím stále bez práce. Preferuje svoj návrat do Manchesteru United, kde už v minulosti pôsobil. Ale klub z Old Traffordu o neho nemá záujem, informuje Manchester Evening News.

Podľa tohto zdroja mal Mourinho ľuďom zo svojho blízkeho okolia povedať, že pôjde do Manchesteru, aby po druhýkrát prevzal vedenie United. Pripomíname, že v máji 2016 Mourinho nahradil Louisa van Gaala na lavičke United a hneď v prvej sezóne priviedol klub k víťazstvu v Európskej lige aj Ligovom pohári.

Prečítajte si aj

Holandský futbalista Virgil Van Dijk dostal po nevhodnej reakcii na červenú kartu dodatočný dištanc.Opustí van Dijk po odchode Kloppa Liverpool? 5 záujemcov o jeho služby

Vo svojej druhej sezóne na Old Trafforde priviedol United k druhému miestu v Premier League a do finále FA Cupu. V decembri 2018 portugalský tréner opustil klub. Mourinho okrem AS Rím a Man UTD trénoval aj Tottenham, Chelsea, Real Madrid, Inter, Porto, Leiriu a Benficu.

Manchester United zažíva nevydarenú sezónu. Tri kolá pred koncom sezóny v anglickej Premier League je až na ôsmej pozícii a na pohárovú Európu stráca dva body. Čoraz hlasnejšie sa hovorí o možnom konci súčasného trénera Erika ten Haga, záujem o jeho návrat prejavil Ajax Amsterdam.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Manchester Evening News

Diskusia

Podobné články