Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Wesley Sneijder: Ten Hag stratil kabínu United kvôli vojne s Cristianom Ronaldom

MANCHESTER - Kvôli vojne s Cristianom Ronaldom stratil celú kabínu, hovorí Wesley Sneijder o Erikovi ten Hagovi v Manchesteri United.
Tréner Manchestru United Erik ten Hag kričí počas štvrťfinálového zápasu.
Zdroj: TASR/AP - Dave Thompson
Zdieľajte:

Bývalý holandský futbalový reprezentant Wesley Sneijder uviedol, že najväčšou chybou jeho krajana Erika ten Haga počas pôsobenia v Manchesteri United bola vojna s Cristianom Ronaldom. Myslel si, že hviezdneho portugalského útočníka "skrotí", no ten z klubu odišiel a navyše ten Hag stratil aj celú šatňu a rešpekt ostatných hráčov.

"Urobil chybu, že bojoval s Ronaldom. Tam stratil rešpekt všetkých. Myslel si, že to bude fungovať presne opačne, ale nefungovalo. Chlapci v kabíne si pomysleli: Je tento chlap šialený?," hovoril Wesley Sneijder v rozhovore pre Veronica Offside.

Vynárajú sa šumy o tom, že ten Hag to má na Old Trafforde zrátané a odpočítavajú sa jeho posledné dni na lavičke United. "Červení diabli" strácajú 13 bodov na Ligu majstrov a budú vôbec radi, ak získajú miestenku do pohárovej Európy. Držia sa na šiestej pozícii, ktorá znamená kvalifikáciu v Konferenčnej lige. Aj to majú len jeden bod náskok pred siedmym Newcastle United.

Prečítajte si aj

Tréner Manchesteru UTD Erik ten Hag.Skončí ten Hag na lavičke Man UTD? Záujem o jeho služby má tento klub

Podľa Sneijdera to už má ten Hag na Old Trafforde zrátané. "Samozrejme, že už vie, že musí odísť. Ale neodídeš sám. Keby som bol ním, pohodlne by som tam sedel, až kým by ma neprepustili," reagoval Sneijder.

V poslednom čase sa vynárajú informácie o tom, že vedenie Ajaxu Amsterdam má veľký záujem na tom, aby sa ten Hag vrátil do klubu. Je možné, že v prípade jeho letného konca na Old Trafforde sa to aj udeje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Veronica Offside

Diskusia

Podobné články