Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Salah rozhodol o svojej budúcnosti: Zostane v Liverpoole?

LIVERPOOL - Mohamed Salah rozhodol o svojej budúcnosti.
Mohamed Salah v drese FC Liverpool.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

FC Liverpool nezvláda záverečný boj o titul v anglickej Premier League. Na Anfielde panuje napätie, čoho dôkazom bol aj konflikt útočníka Mohameda Salaha a trénera Jurgena Kloppa v sobotňajšom zápase proti West Hamu (2:2).

Klopp a Salah sa pochytili v 82. minúte pred tým, ako Salah išiel na ihrisko ako striedajúci hráč. Nemecký tréner končí v Liverpoole po tejto sezóne, jeho nástupcom sa stane Holanďan Arne Slot z Feyenoordu Rotterdam.

Prečítajte si aj

Futbalisti Liverpoolu Mohamed Salah (vľavo) a Darwin Núňez.VIDEO V Liverpoole to vrie: Salah sa dostal do roztržky s Kloppom!

A čoraz viac sa špekuluje o budúcnosti Salaha. Egypťan má s The Reds platnú zmluvu do leta 2025, teda ešte na jednu sezónu. Napriek špekuláciám o jeho odchode Salah sa rozhodol zostať v Liverpoole a naplniť svoj kontrakt. Informuje o tom novinár David Ornstein na sociálnych sieťach.

Salah tak zostane v Liverpoole ešte minimálne jednu sezónu. Na Anfield prišiel v lete 2017 z talianskeho Ríma. V tejto sezóne odohral vo všetkých súťažiach 41 zápasov, strelil v nich 24 gólov a pridal 13 asistencií. Trhová hodnota 31-ročného útočníka je podľa Transfermarketu 65 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: David Ornstein

Diskusia

Podobné články