Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hancko prezradil špeciálny sľub, ktorý dostal od generálneho manažéra Feyenoordu: Prehovoril aj o Liverpoole

ROTTERDAM - Dávid Hancko prezradil špeciálny sľub, ktorý mu dal generálny manažér Feyenoordu a prehovoril aj o Liverpoole.
Dávid Hancko (vpravo) a futbalisti Feyenoordu Rotterdam.
Zdroj: TASR/AP - Peter Dejong
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko v hľadáčiku viacerých veľkoklubov. Jeho otec nedávno potvrdil, že v okruhu záujemcov sú aj giganti FC Liverpool a PSG. Najviac sa zmieňuje práve anglický tím, ku ktorému má Hancko špeciálny vzťah.

"Mojím vzorom bol vždy David Beckham, no najviac som fandil Liverpoolu. Obzvlášť po príchode Martina Škrtela a po finále Ligy majstrov 2005. Tu to začalo. Odvtedy som najväčším fanúšikom Liverpoolu v Premier League," hovoril Hancko pre ESPN.

Prečítajte si aj

Jürgen Klopp ďakuje fanúšikom.Liverpool definitívne našiel nového trénera, Klopp reaguje na svojho nástupcu: Nepoznám ho, ale...

Čoraz viac sa hovorí práve o prestupe Hancka na Anfield Road. Nasledovať by mohol kroky trénera Arneho Slota, ktorý sa z Feyenoordu presunie práve na lavičku The Reds, na ktorej nahradí Nemca Jurgena Kloppa.

Hancko síce podpísal s Feyenoordom dlhodobý kontrakt, ale prezradil, že od generálneho manažéra tímu dostal špeciálny sľub. "Generálny manažér Feyenoordu mi po predĺžení zmluvy povedal: Chceme si ťa udržať čo najdlhšie, ale ak dostaneš šancu ísť do jedného z top klubov alebo niečo, čo naozaj chceš, tak ja osobne ťa odveziem na letisko."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články