Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Adriano chce reštartovať svoju kariéru vo Francúzsku

Bývalý kanonier brazílskej futbalovej reprezentácie a Interu Miláno Adriano chce reštartovať svoju kariéru v druholigovom francúzskom klube HAC Le Havre.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tridsaťdvaročný Adriano zaželal priaznivcom najstaršieho klubu v krajine "galského kohúta" veselé Vianoce prostredníctvom svojho konta na Twitteri. Le Havre patrí v tabuľke Ligue 2 až jedenásta priečka, na postup do najvyššej súťaže stráca 11 bodov.

Adriano mal v minulosti niekoľko disciplinárnych prehreškov vrátane problémov s nadváhou a alkoholom, ktoré poznačili jeho sľubnú kariéru. Za Brazíliu odohral 52 medzištátnych zápasov, v ktorých nastrieľal 29 gólov. V roku 2004 pomohol "kanárikom" k triumfu na Copa America, o rok neskôr získal s národným tímom Pohár konfederácií FIFA po boku slávnych krajanov Ronalda, Ronaldinha a Roberta Carlosa. S Interom Milánom štyrikrát slávil zisk talianskeho scudetta.

Vedenie Le Havre potvrdilo, že sa s Adrianom dohodlo na podmienkach kontraktu. Uzavretiu transferu stoja v ceste už len administratívne úkony.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články