Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Xavi zostal: Lobotkovi sa otvárajú dvere do Barcelony a toto je hlavný adept na odchod z klubu

BARCELONA - Ako sme už skôr avizovali, Xavi zostáva v Barcelone. Dvere na Nou Camp sa otvárajú Lobotkovi a toto je hlavný kandidát na odchod.
Xavi Hernandéz a Ernesto Valverde.
Zdroj: TASR/AP - Alvaro Barrientos
Zdieľajte:

Xavi Hernandez prehodnotil svoje rozhodnutie z januára, keď vyhlásil, že po tejto sezóne opustí funkciu hlavného trénera FC Barcelona. Rozhodol sa zotrvať a naplniť svoju zmluvu, ktorú má do leta 2025 s ročnou opciou.

Presvedčila ho podpora fanúšikov, vedenia klubu na čele s prezidentom Joanom Laportom a tiež zlepšená hra a výsledky tímu v posledných troch mesiacoch. Zotrvanie Xaviho tak otvára cestu na Nou Camp pre Stanislava Lobotku.

Prečítajte si aj

Xavi Hernandéz na lavičke Barcelony.VIDEO Xavi pomenoval dôvody, prečo zostáva na lavičke FC Barcelona: Nebolo to ľahké rozhodnutie

Xavi verejne vyhlásil, že sa mu páči hra slovenského reprezentanta. Záujem o Lobotku potvrdil aj športový riaditeľ Deco a prezident klubu Joan Laporta. Barcelona je však v neľahkej finančnej situácii a v lete sa očakávajú zmeny v kádri.

Je jasné, že Katalánci musia predávať a hlavným adeptom na odchod z klubu je holandský stredopoliar Frenkie de Jong - jeden z najdrahších a najlepšie platených hráčov súčasného kádra FC Barcelona. Informuje o tom španielsky AS.

Frenkie de Jong má zmluvu v Barcelone do leta 2026. Jeho trhová hodnota podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je 70 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články