Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Senzačný šampión Premier League zo sezóny 2015/16 čelí tvrdému obvineniu: Sme nesmierne sklamaní

LONDÝN - Ďalší anglický klub čelí obvineniu.
Lavička (Ilustračné foto).
Zdroj: Freepik.com
Zdieľajte:

Anglická futbalová Premier League obvinila Leicester City z údajného porušenia finančnej fair play. Účastník Championship mal porušiť pravidlo ziskovosti a udržateľnosti počas uplynulých troch sezón v najvyššej súťaži.

Šampión Premier League z ročníka 2015/16 sa usiluje o návrat medzi elitu a priebežne mu patrí druhá priečka. Prípadné porušenie finančných predpisov by ho však mohlo stáť odpočítanie bodov. "Premier League postúpila FC Leicester City nezávislej komisii pre údajné porušenie pravidiel ziskovosti a udržateľnosti (PSR) a pre nepredloženie auditovanej finančnej účtovnej závierky. Údajné porušenie sa týka hodnoteného obdobia končiaceho sa ročníkom 2022/23," uviedla PL vo vyhlásení.

Prečítajte si aj

Gólové oslavy futbalistov Ruska.VIDEO Šporar opäť ukázal strelecké kvality, Rusko sa po rokoch postavilo európskemu súperovi

"Náš klub je prekvapený dnešnými krokmi Premier League. Sme nesmierne sklamaní, že PL sa rozhodla obviniť nás práve teraz, napriek snahe klubu konštruktívne spolupracovať v súvislosti so záležitosťami, ktoré sú predmetom obvinenia. Naďalej sme ochotní spolupracovať s cieľom dosiahnuť správne riešenie," vyjadril sa Leicester.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články