Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Calzona po prehre s Barcelonou zúri: Bola to jasná penalta! Mohlo to zmeniť osud zápasu

BARCELONA - Tréner Neapolu Francesco Calzona po prehre v Barcelone zúri: Bola to jasná penalta! Mohlo to zmeniť osud zápasu.
Tréner Calzona v odvetnom súboji Neapolu v Barcelone.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Neapol prehral v odvetnom osemfinálovom stretnutí na pôde Barcelony 1:3 a s Ligou majstrov sa rozlúčil. Tréner Francesco Calzona ale nebol spokojný s výkonom rozhodcov a najmä so situáciou, pri ktorej bol podľa neho Victor Osimhen faulovaný v pokutovom území 17-ročným mladíkom Pauom Cubarsim.

"Znova som si pozrel túto situáciu a zdalo sa mi, že to bola jasná penalta. Potom som počul odborníkov hovoriť to isté. Nerozumiem, prečo si na tejto úrovni VAR neberie dostatok času na rozhodnutie. Je to škoda, pretože to mohlo zmeniť osud tohto zápasu,“ cituje Calzonu web novinára Gianlucu Di Marzia.

Prečítajte si aj

Lamine Yamal a gólové oslavy futbalistov Barcelony.VIDEO Xavi ohúrený hrou slovenského reprezentanta: Rád by som ho videl v Barcelone!

Situácia sa odohrala v 49. minúte za stavu 2:1 pre Barcelonu. Cubarsi pristúpil Osimhenovi nohu kopačkou v pokutovom území, po čom nigérijský útočník spadol. Rozhodca Danny Makkelie ale nezapískal a situáciu neposúdil ani VAR.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Gianluca di Marzio, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články