Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Konkrétny a zaujímavý návrh: Český klub sa rozlúčil s dvojicou Slovákov

OSTRAVA - Dvojica slovenských futbalistov končí v českom klube FC Baník Ostrava.
Lavička (Ilustračné foto).
Zdroj: Freepik.com
Zdieľajte:

Slovenský futbalový útočník Ladislav Almási odchádza z Baníka Ostrava na hosťovanie do chorvátskeho klubu NK Osijek, ktorý bude mať po skončení sezóny aj opciu na prestup. Český klub o tom v pondelok informoval na oficiálnom webe.

Almási prišiel do Ostravy v lete 2021 z Ružomberka a v 68 ligových zápasoch zaznamenal 23 gólov. V tejto sezóne sa však mal problém presadiť do základnej zostavy ostravského tímu.

Prečítajte si aj

Tréning hráčov klubu MFK Dukla Banská Bystrica počas štartu zimnej prípravy pred jarnou časťou.Pod Urpínom sa rozhodlo o osude kanoniera Polievku: Dnes už nestačí, že ste najlepší strelec v slovenskej lige

"Je objektívna skutočnosť, že Laco na jeseň nemal potrebnú minutáž. Preto sa v prípade zaujímavej ponuky pre všetky strany otváral priestor pre rokovania. A návrh Osijeku bol konkrétny a zaujímavý. Zatiaľ ide o hosťovanie do konca sezóny a v lete uvidíme," uviedol Luděk Mikloško, šéf športového úseku Baníka.

Z Ostravy odišiel aj ďalší slovenský futbalista, dvadsaťštyriročný stredopoliar Matej Madleňák sa z hosťovania v Baníku vracia naspäť do Ružomberka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články