Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bale: Som šťastný, že hrám za Real, Ancelotti: Neskutočný rok

Real Madrid zakončil mimoriadne úspešný rok výhrou na MS klubov.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

Futbalisti Realu Madrid porazili vo včerajšom finále MS klubov argentínske San Lorenzo 2:0 a získali štvrtú trofej v roku 2014. O góly sa postarali Sergio Ramos a Gareth Bale. "Som šťastný, že môžem hrať za najlepší klub na svete. Je to skvelý pocit a navyše som hrdý, že pritom reprezentujem aj Wales," uviedol strelec druhého gólu.

Spokojný po zápase bol aj tréner Carlo Ancelotti, ktorý získal trofej klubového majstra sveta druhýkrát v kariére. Real bol s talianskym kormidelníkom v štyroch finálových zápasoch, všetky vyhral. "Máme za sebou určite nezabudnuteľný rok. Sezóna sa však nekončí, sme ešte len v polovici," povedal po zápase. "Biely balet" získal štyri trofeje v jednom roku prvýkrát v histórii. "Sme fantastický tím, ale je nemožné porovnávať tento tím s ostatnými v histórii."

Finálový zápas bol špeciálny aj pre madridského kapitána Ikera Casillasa. Ten totiž nastúpil na 700. zápas v drese Realu a doviedol ho k zisku ďalšej trofeje. "Som skutočne šťastný, že som odohral sedemstý zápas práve v deň, keď sme vyhrali MS klubov. Bol to skvelý rok, ale sezóna pokračuje ďalej a ja dúfam, že to bude ďalší nezabudnuteľný rok," povedal Casillas, ktorý prekonal hranicu 700 zápasov, ako tretí hráč v 112-ročnej histórii klubu. Od svojho debutu 12. septembra 1999 nastupoval do zápasu ako náhradník len v štyroch dueloch a s ním v bráne vyhral Real 448 duelov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: realmadrid.com

Diskusia

Podobné články