Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V zlatomoraveckej kabíne došlo k prievanu

Slovenský futbalový klub ViOn Zlaté Moravce začal s výraznou obmenou kádra.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Po odchode Miloša Nikoliča do Spartaka Trnava klub ukončil spoluprácu s ďalšími šiestimi hráčmi. Informovalo o tom internetové vydanie denníka SME v regióne Nitra, podľa ktorého to stále nemusí byť definitívny počet.

ViOn zakončil jesennú časť sezóny prehrou 1:2 na pôde bratislavského Slovana. Po 19 zápasoch im v tabuľke patrí priebežná 10. priečka s 20 bodmi. "Rozlúčime sme sa s obrancami Mariánom Štrbákom, Milanom Mujkošom, Patrikom Gregorom a Jurajom Pilátom. Skončia tiež stredopoliar Peter Ďurica a útočník Elvis Mashike Sukisa. Zatiaľ padlo rozhodnutie v týchto šiestich prípadoch. Ostatné veci ešte riešime a nemôžeme vylúčiť ani ďalšie odchody," uviedol pre nitra.sme.sk člen vedenia klubu Martin Ondrejka.

Futbalisti Zlatých Moraviec odštartujú zimnú prípravu na jarnú časť sezóny 7. januára, dovtedy by sa mali v klube objaviť aj nové tváre. "Koľko ich bude, teraz ešte povedať neviem. Určité veci sa riešia, je to však v štádiu prvotných telefonátov. Počítam, že začneme minimálne so šestnástkou hráčov. Následne to bude možno pribúdať, ubúdať, ako to počas prípravy býva. Pomaly si už zvykáme, že káder sa v poslednej dobe obmieňa. Takto však budeme pracovať," uzavrel Martin Ondrejka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články