Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Alcantara si v Brazílii nezahrá

Futbalový stredopoliar španielskej reprezentácie Thiago Alcantara nebude štartovať pre natrhnuté väzy v kolenne na majstrovstvách sveta v Brazílii.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Legionár Bayernu Mníchov nebude z rovnakých dôvodov hrať ani na budúci týždeň vo finále Nemeckého pohára proti Borussii Dortmund a v najbližšom období sa podrobí operačnému zákroku.

Dvadsaťtriročný Alcantara, ktorý prišiel do bavorskej metropoly pred touto sezónou, laboruje so zranením pravého kolena od marca. Napriek tomu sa však v pondelok objavil v nominácii Španielska na svetový šampionát.

"Je to nepríjemná situácia pre Thiaga a je mi ho veľmi ľúto," povedal výkonný šéf Bayern Mníchov Karl-Heinz Rummenigge. Žiaľ, sen mladého muža, ktorý sa chcel vrátiť na scénu na majstrovstvách sveta, sa rozplynul. Teraz sa o neho postaráme, aby bol dobre pripravený na štart novej sezóny."

Španielsko, ktoré bude súperom Slovenska v kvalifikácii na EURO 2016, sa na finálovom turnaji MS 2014 predstaví v základnej B-skupine spoločne s Holandskom, Čile a Austráliou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články