Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zvrat v prípade Mbappeho? Žiadny Liverpool, ale mužstvo, ktoré malo hroznú sezónu

LONDÝN/PARÍŽ - Letná prestupová sága francúzskej superhviezdy Kyliana Mbappého sa chtiac nechtiac blíži k svojmu rozuzleniu. 24-ročný útočník, ktorý jasne vyjadril neochotu pokračovať v Paris Saint-Germain, by mohol zamieriť na Ostrovy. Vedenie PSG malo dostať ponuku na hosťovanie od Liverpoolu. Podľa serveru Dailymail sa do celej záležitosti teraz mala vložiť aj londýnska Chelsea.
Kylian Mbappé a jeho gólová radosť.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Mbappému končí v PSG zmluva budúci rok v lete, futbalista kontrakt odmietol predĺžiť, a pokiaľ sa teraz v lete nenájde riešenie, útočník odíde budúci rok z klubu zadarmo. PSG už avizovali, že v takom prípade ho nechajú celý rok sedieť na lavičke.

Mbappého vysnívanou destináciou má byť Real Madrid. Vedenie PSG má ale rok pred vypršaním zmluvy po Španieloch vyžadovať viac ako 200 miliónov eur. Biely balet má v mysli iné riešenie, Mbappého chcú priviesť až o rok a zadarmo.

O angažmán superhviezdy tak má teraz rokovať aj Liverpool. Angličania majú v úmysle Mbappého získať na jednu sezónu, a to formou hosťovania. Takéto riešenie sa javí ako win-win situácia pre všetkých. Mbappé nebude rok na lavičke, PSG inkasuje za svoju hviezdu aspoň niečo, za Liverpool bude rok hrať najlepší útočník sveta a Real sa po sezóne dočká bezplatného príchodu najväčšej futbalovej hviezdy súčasnosti.

Do situácie sa podľa ostrovného Dailymailu teraz vložila aj londýnska Chelsea miliardára Todda Boehlyho. Zástupcovia zo Stamford Bridge majú v úmysle postupovať rovnako ako Liverpool, teda ponúknuť Mbappému a PSG ročné hosťovanie.

Prestupové okno sa uzatvára 1. septembra. Dovtedy bude jasné, kde najväčšia futbalová hviezda súčasnosti zakotví.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články