Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Verejná ponuka Mbappého: PSG sa ho chce zbaviť, tieto 3 anglický kluby majú záujem

LONDÝN - Kylian Mbappé mal údajne odmietnuť ponuku od Al-Hilal, ktorá by finančne neuspokojila len jeho, ale aj PSG, ktoré by dostalo rekordných 300 miliónov eur. Les Parisiens už sú zúfalí. Sú teda ochotní Mbappého pustiť na ročné hosťovanie do Premier League, za ktoré by kluby nemuseli nič zaplatiť, ale vzali by na seba Mbappého obrí plat. Má ísť o Chelsea, Manchester United a Tottenham.
Kylian Mbappé v drese Francúzska.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Kylian Mbappé chce odísť. Najskôr hral na to, ako chce s PSG ešte zažiť nejaký ten úspech, ale zmluvu podpísať nechce. Potom ale na svetlo sveta vyliezla jeho údajná dohoda s Realom Madrid, ktorý až podozrivo mlčí, a razom mu nevadí presedieť celú sezónu na lavičke. PSG si už mydlilo ruky, ako dostane 300 miliónov eur od Al-Hilal, ale Mbappé zrejme kvôli dohode s Los Blancos ponuku gigantickej zmluvy odmietol a stále chce zotrvať posledný rok zmluvy v Paríži. Keď už jeho stanovisko nezmenili miliardy zo Saudskej Arábie, klub vie, že jednoducho neodíde.

Teraz mu ale chce ponúknuť možnosť hrať, ktorú mu v Parku princov z trucu dať nechce, zároveň sa chce zbaviť aspoň jeho obrovského platu a chce teda počúvať kluby z Premier League, kde by Mbappé mohol hosťovať. Opäť je to možnosť, ktorá dáva zmysel. Mbappé by hral, ​​po roku by sa z neho tak či tak stal voľný hráč a PSG by sa vzdalo platu. Za hosťovanie od záujemcov totiž nebude chcieť žiadnu čiastku, ale iba prevzatie Mbappého platu, ktorý má byť 90 miliónov eur ročne. Kluby, ktoré majú mať o hosťovaní francúzskeho útočníka záujem sú Manchester United, Chelsea a Tottenham.

Znie možno šialene priviesť Mbappého na ročné hosťovanie a dať zaň 90 miliónov eur, ale vo finále by sa to klubu z marketingu dosť možno vrátilo. Mbappé je ako magnet na peniaze. Všade kam ide, tam sa hýbu miliardy. V iných kluboch to veľmi dobre vedia. Keď sa na to navyše pozrieme zo športového hľadiska, všetkým spomínaným klubom by sa útočník hodil. Otázkou však zostáva, či tu existuje reálne riziko toho, že by vďaka pôsobeniu v Premier League Mbappé "zabudol" na dohodu s Realom, o ktorej nič nevieme, a chcel podpísať práve u dočasného chlebodarcu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články