Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hancko k majstrovi jednej z TOP 5 európskych líg? Mám zakázané o tom hovoriť, reaguje

ROTTERDAM - Dávid Hancko sa teší na Ligu majstrov, ale možno si ju zahrá v drese iného klubu ako Feyenoord.
Zdroj: 43216
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko zažil sezónu snov. V premiérovom ročníku v drese slávneho holandského Feyenoordu Rotterdam vyhral ligový titul a podľa holandského magazínu AD Sportwereld bol najlepším hráčom súťaže.

Niet preto divu, že je spájaný s ďalším prestupom, tentoraz do majstrovského tímu jednej z TOP 5 európskych líg, čo by bola absolútna bomba. Renomovaný taliansky prestupový expert Gianluca di Marzio informoval o tom, že o Hancka sa zaujíma taliansky Neapol.

Zahrá si Hancko s Lobotkom v Neapole?

Hancko by tak mohol hrať po boku reprezentačného spoluhráča Stanislava Lobotku a v skupinovej fáze Ligy majstrov by si zahral vo farbách iného tímu, než Feyenoordu. Neapol si vyhliadol Hancka ako náhradu za odchádzajúceho obrancu Kim Min-Jaea, ktorý má namierené do Manchesteru United.

Prečítajte si aj

Kucku šokovala reprezentačná nominácia Hamšíka: Rozmýšľal som, že prečo

„Mám zakázané o tom rozprávať,“ reagoval Hancko počas reprezentačného zrazu slovenského tímu, cituje ho portál šport.sk. „Naozaj neviem povedať viac, ale teraz sa maximálne koncentrujem iba na reprezentáciu," dodal.

„Keby sme mali hovoriť o budúcej sezóne, tak je pre mňa najväčším snom hrať Ligu majstrov. Teraz sme (s Feyenoordom) v skupine, takže tam sa uberajú moje myšlienky. Je to ďalšia motivácia, samozrejme, okrem toho, že sa chcem stále zlepšovať. Ale, keby prišlo niečo šialené, o čom si povieme, že dáva absolútne zmysel mojej kariére a je to niečo, čo sa nedá odmietnuť, tak by sme to konzultovali s klubom," pripustil Hancko predsa len možnosť potenciálneho prestupu, hoci jedným dychom dodal: „Ale, myslím si, že v ďalšej sezóne budem naďalej pokračovať vo Feyenoorde."

25-ročný reprezentačný obranca má zmluvu s Feyenoordom do leta 2026, teda ešte na tri ďalšie sezóny. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je jeho trhová hodnota 20 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Gianluca di Marzio, šport.sk

Diskusia

Podobné články