Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neymar mieri k anglickému gigantovi: Za štvornásobne nižšiu sumu, za akú do PSG prišiel

LONDÝN - Neymar mieri k anglickému gigantovi. Za 4-násobne nižšiu sumu, než za akú ho PSG kúpil
Zdroj: 41009
Zdieľajte:

Vedenie PSG sa pripravuje na výrazné letné zmeny v kádri. Brazílčana Neymara sa snažilo predať už vlani v lete, no snaha stroskotala na vysokých nákladoch na transfer a plat brazílskeho útočníka.

Chelsea ponúka za Neymara 60 miliónov eur

Je jasné, že PSG musí ísť výrazne pod cenu. O Neymara sa zaujíma niekoľko gigantov z anglickej Premier League. Najväčší záujem javí Chelsea Londýn, zo Stamford Bridge už prišla aj prvá ponuka vo výške 60 miliónov eur, informuje El Nacional.

Ak by PSG prikývol, predal by najdrahšieho hráča futbalovej histórie za takmer štvornásobne nižšiu čiastku, než za akú ho pred niekoľkými rokmi kupoval.

Prečítajte si aj

Hráči Arsenalu Londýn.Frontálny letný útok Arsenalu: Pripravených 230 miliónov eur na nákup posíl, týchto 5 hviezd v hľadáčiku

Na lavičku Chelsea zasadne po tejto sezóne Argentínčan Mauricio Pochettino, ktorý Neymara výborne pozná, keďže spolupracovali v Paríži.

Brazílčan Neymar má v PSG ešte na dva roky platnú zmluvu. Odchod z Paríža žiadajú aj fanúšikovia klubu, ktorí sa nedávno zhromaždili pred jeho domom a požadovali jeho odchod.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Nacional

Diskusia

Podobné články