Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kam si to namieri po zápase s Barcelonou? Legendárny Iniesta sľubuje deň plný prekvapení!

TOKIO - Španielsky futbalista Andres Iniesta naznačil, že jeho kariéra v Japonsku sa chýli ku koncu.
Zdroj: 45075
Zdieľajte:

Po prípravnom zápase s bývalým dlhoročným zamestnávateľom FC Barcelona (6. júna) by mal ukončiť pôsobenie v klube Vissel Kobe, do ktorého prišiel v lete 2018.

Tridsaťdeväťročný stredopoliar podľa informácie portálu lequipe.fr koketuje s myšlienkou odchodu do zámorskej Major League Soccer (MLS). Vylúčené nie je ani to, že napokon skončí v niektorom z arabských klubov.

Prečítajte si aj

FC Barcelona má záujem o hviezdu City: Už v roku 2015 sme ho takmer získali, priznáva Laporta

"Od môjho príchodu do Kobe som zažil množstvo skvelých vecí. Veľa som sa naučil od ľudí, ktorí ma tu sprevádzali. Už teraz sa veľmi teším na zápas s klubom, ktorý má navždy miesto v mojom srdci. Bude to deň plný prekvapení," napísal na Twitteri Iniesta, ktorý v japonskom tíme zastáva post kapitána.

Exhibičný duel s Barcelonou sa uskutoční na Národnom štadióne v Tokiu iba dva dni po poslednom kole prebiehajúcej sezóny španielskej ligy. Tú katalánsky veľkoklub ovládol opäť po štyroch rokoch.

Iniesta odohral za Barcelonu v rokoch 2002-2018 takmer 600 zápasov. Získal s ňou deväť titulov majstra Španielska a šesťkrát sa radoval z triumfu v Copa del Rey. V zbierke jeho klubových úspechov vyčnievajú aj štyri triumfy v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články