Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ani 100-miliónové odstupné ich neodrádza: Úradujúci víťaz Európskej ligy si našiel náhradu za Muaniho

FRANKFURT - Nemecký futbalový klub Eintracht Frankfurt rokoval s útočníkom Moussom Dembélém z tímu Olympique Lyon o možnom prestupe do mužstva víťaza Európskej ligy z uplynulej sezóny. Informovala o tom v utorok televízia Sky.
Zdroj: 42447
Zdieľajte:

Dembélé má v Lyone zmluvu do júna, ale o hráča majú záujem aj iné kluby. "Frankfurt je v Bundeslige veľký klub s veľkou fanúšikovskou základňou. Zvažujeme a vyhodnocujeme túto možnosť," uviedol Dembélého agent Mamadi Fofana podľa agentúry DPA.

Prečítajte si aj

Hráči Arsenalu Londýn.Frontálny letný útok Arsenalu: Pripravených 230 miliónov eur na nákup posíl, týchto 5 hviezd v hľadáčiku

Náhrada za Muaniho?

Frankfurt sa pripravuje na možný odchod Randala Kola Muaniho. O 24-ročného kanoniera sa zaujímajú popredné kluby z veľkých európskych líg vrátane Paríža Saint-Germain a Bayernu Mníchov.

Kolo Muani má vo Frankfurte zmluvu platnú do júna 2027 a pokiaľ by ho chcel záujemca získať, musel by jeho zamestnávateľovi zaplatiť odstupné minimálne 100 miliónov eur. Francúzsky útočník odohral v tejto sezóne 43 zápasov vo všetkých súťažiach a strelil 22 gólov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články