Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Analýza: BVB bude konečne bodovať naplno

Analýza dnešného zápasu medzi Borussiou Dortmund a Hoffenheimom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Borussia zažíva jeden z najhorších vstupov do sezóny za posledné roky. Po 13. kole patrí zverencom trénera Jurgena Kloppa nelichotivá posledná priečka. Minuloročná mašina s menom BVB, ktorá sa dostala do finále Ligy Majstrov momentálne bojuje o to, aby sa vyškriabala z dna tabuľky nemeckej Bundesligy. Naposledy Dortmund neuspel na pôde Eintrachtu Fraknfurt, kde mali hostia územnú aj hernú prevahu, ale ani to však nestačilo na zisk bodov a po hrúbkach vlastnej obrany žltočierni prehrali 2-0.

Ako je už zvykom, Hoffenheim podáva stabilné výkony, ktoré mu zabezpečujú miesto v pokojných stredných vodách ligovej tabuľky. Tento mančaft sa prezentuje útočným štýlom hry a za 13 kôl už dokázal nastrieľať 21 gólov. Tentokrát ich čaká náročný duel na Westfálskom štadióne, kde musí Borussia jednoznačne bodovať. Ak hostia otvoria hru, bude to voda na mlyn pre domáce farby.

Veríme, že Dortmund už dokáže prelomiť smolu, ktorá sa v posledných týždňoch lepí na kopačky hráčov. Domáci fanúšikovia už netrpezlivo čakajú na zisk 3 bodov. Bilancia posledných vzájomných zápasov je síce vyrovnaná, ale faktom je, že BVB si už ďalšie zaváhanie dovoliť nemôže. Stavte si na ich výhru s vysokou istotou a kurzom 1,53 v stávkovej kancelárii DOXXbet.

Analýzu si pre vás pripravilo: http://etipovanie.net/ - Tipujte zadarmo a vyhrajte bonusy v celkovej hodnote 200 EUR

-

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, etipovanie.net

Diskusia

Podobné články