Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nesúhlasí so znížením platu: Kapitán Barcelony sa definitívne rozhodol pre odchod

BARCELONA - Kapitán a jeden z kľúčových hráčov Barcelony sa definitívne rozhodol po tejto sezóne opustiť Nou Camp.
Zdroj: 41837
Zdieľajte:

Hviezdny stredopoliar a kapitán tímu FC Barcelona Sergio Busquets sa rozhodol po aktuálnej sezóne opustiť Nou Camp, informuje španielska Marca. Futbalista už o svojom rozhodnutí informoval svojich spoluhráčov a svoj odchod plánuje oficiálne oznámiť v blízkej dobe. Podľa Fabrizia Romana sa vyhlásenie klubu očakáva v stredu.

Hlavný tréner Barcelony Xavi mal záujem o zotrvanie klubovej ikony. No vedenie Kataláncov ponúkalo Busquetsovi nový kontrakt so znížením platu o 30 %. Stále existuje možnosť, že sa Xavi pokúsi presvedčiť Busquetsa, aby aj za týchto podmienok v klube zostal.

Prečítajte si aj

Lionel Messi reaguje v odvete osemfinále Ligy majstrov Bayern Mníchov - PSG.VIDEO Messiho otec reagoval na prestup do Saudskej Arábie: Pravda je len jedna!

Sergio Busquets je v poslednom roku svojej zmluvy s FC Barcelona. V lete môže odísť ako voľný hráč. Je odchovancom Barcelony, v klube pôsobí od roku 2008. Trikrát s Kataláncami vyhral Ligu majstrov a s klubom by sa mohol rozlúčiť ziskom titulu v španielskej La Lige, ku ktorému je Barcelona doslova na dosah.

Busquets má ponuky z USA a Saudskej Arábie. Španielsky futbalista preferuje pokračovanie v Saudskej Arábii. Špekuluje sa o tom, že by v tejto krajine znova obnovil spoluprácu s bývalým spoluhráčom z Barcelony Lionelom Messim.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články