Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cristiano Ronaldo odstrčil trénera súpera po žiadosti o fotku: Fanúšikovia sa hádajú na sociálnych sieťach

RIJÁD - Ukázal svoju odvrátenú tvár alebo mal na to právo? Ronaldo odstrčil trénera súpera po žiadosti o selfie, búrlivá diskusia fanúšikov na sociálnych sieťach.
Zdroj: 45020
Zdieľajte:

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo opäť raz ukázal svoju odvrátenú tvár. Stalo sa tak po stretnutí, v ktorom jeho Al-Nassr remizoval s Al-Khaleej 1:1.

Po zápase za ním prišiel jeden z trénerov súpera so žiadosťou o spoločnú fotografiu. Ronaldo reagoval podráždene a muža napokon odstrčil.

Cristiano Ronaldo sa po stretnutí ocitol v obklopení protihráčov, jednému z nich venoval svoj dres. Následne k nemu pristúpili aj členovia realizačného tímu súpera. Jeden z nich ho chytil za ruku a Ronaldo mu na žiadosť o spoločnú fotografiu evidentne povedal nie.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Skrátenie suspendácie? Potrestaný Messi sa opäť objavil na tréningu PSG!

Ten bol ale pomerne neodbytný, chystal napriek tomu telefón na spoločnú fotku. To portugalského útočníka rozladilo a muža odstrčil od seba.

Cristiano Ronaldo odstrčil trénera po žiadosti o selfie

Reakcie fanúšikov na sociálnych sieťach sa rôznia. Niektorí osočujú Ronalda za toto gesto, iní sa ho zas zastávajú a argumentujú dotieravosťou trénera.

„Ronaldo mal plné právo odstrčiť tohto trénera. Zúfalstvo dospelého muža urobiť si selfie je úbohé. Ľudia by mali mať viac rešpektu," napísal na twitteri jeden z fanúšikov.

„Je mi ľúto Ronalda. Nechoďte za hráčom kvôli selfie, keď ste práve naštrbili jeho nádeje na titul," pridáva sa ďalší.

Ďalší však považujú reakciu Ronalda za neprimeranú. „Chápem, prečo je Ronaldo frustrovaný, ale nebolo potrebné do toho chlapa strkať." A ďalší reaguje: „Ronaldo je v rozpakoch. V Saudskej Arábii nedokáže zastaviť zlyhanie a tak začal strkať ľudí."

Cristiano Ronaldo strelil v zápase gól, ktorý mu neuznali pre ofsajd. Jeho Al-Nassr stráca titulové nádeje, štyri zápasy pred koncom stráca na vedúci Al-Ittihad už päť bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články