Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Weiss vysvetlil svoj skrat a provokácie fanúšikov DAC: Preto som to aj urobil!

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v 8. kole nadstavbovej skupiny o titul vo Fortuna lige na ihrisku FC DAC 1904 Dunajská Streda 3:2.
Zdroj: 45012
Zdieľajte:

"Belasí" si vďaka zisku troch bodov upevnili pozíciu na čele tabuľky. Dve kolá pred záverom súťaže majú pred Dunajskou Stredou päťbodový náskok. O triumfe hostí rozhodol v nadstavenom čase druhého polčasu z pokutového kopu Vladimír Weiss mladší, ktorí po góle vyzliekol dres a provokoval domácich fanúšikov, čo vyústilo do hromadnej potýčky na ihrisku.

Vladimír Weiss ml., autor víťazného gólu: "Ja som o tomto zápase sníval, keďže takéto duely hrám najradšej. Trénoval som prakticky iba včera. Ten moment, ktorý sa stal, som si vysníval, a preto som to aj urobil. Som rád, že to vyšlo tak, ako to vyšlo. Ešte nás čakajú dva zápasy, ale vedel som, že som dostal piatu žltú kartu pri oslave druhého gólu, a že v Bystrici hrať tak či tak nebudem."

Prečítajte si aj

VIDEO Weiss po penalte a vylúčení provokoval fanúšikov DAC: Zasahovať musela usporiadateľská služba!

Samuel Petráš, brankár Dunajskej Stredy: "Ťažko sa mi rozpráva po takomto zápase, boli tam emócie. Myslím si, že posledná penalta nie je o čom. Myslím si však, že aj my sme tam mali situácie, ktoré sa vyšetrili v piatich-desiatich sekundách. Nemôžeme sa však na to vyhovárať, mali sme byť o krok vpred ako Slovan."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články