Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Argentínska legenda poriadne naložila fanúšikom PSG: Kritizujete Messiho? Budete to ľutovať!

PARÍŽ - Bývalý futbalista Javier Mascherano odohral s Lionelom Messim pomerne dosť zápasov. Spoločne získavali trofeje s Barcelonou a bili sa za úspech v argentínskom národnom tíme. Ani on však nemôže prehliadnuť aktuálnu situáciu okolo Messiho v PSG, ktorý dostáva poriadne naložené od vlastných fanúšikov. Mascherano im odkazuje, že raz ich správanie rozhodne oľutujú.
Zdroj: 27673
Zdieľajte:

Javier Mascherano je jednou z legiend argentínskeho futbalu. Za národný tím odohral 147 zápasov. Z jeho pôsobenia si ho pamätá Premier League, kde obliekal dres West Hamu a Liverpoolu a je v obľube aj u fanúšikov Barcelony. Tam po boku Messiho odohral 8 rokov a 334 zápasov. Spolu sa teda obaja poznajú veľmi dobre. Už sú to 3 roky, čo Mascherano ukončil kariéru, ale aktuálne koučuje argentínsky tím do 20 rokov a futbalové dianie samozrejme sleduje. Sleduje práve aj Messiho, ktorého fanúšikovia PSG neznášajú a chcú jeho odchod z klubu. Pri každom dotyku s loptou býva vypískaný a samotný Mascherano sa tak vyjadril.

„Je škoda, že si neuvedomujú, aké šťastie majú, že ho majú v tíme. Pred 10 rokmi by si žiadny fanúšik PSG ani nepredstavoval, že by mali jedného z najlepších hráčov histórie vo svojom tíme. Miesto toho, aby si to užívali, ho kritizujú. Za nejakých 10 rokov to budú poriadne ľutovať. Akýkoľvek tím na svete by dal čokoľvek za to, aby mal Messiho aspoň na 5 minút. Ani jedna zo strán si takýto koniec nezaslúžila," vyjadril sa k fanúšikom PSG Mascherano.

„Na Messim nemôžete kritizovať jeho profesionalitu. Ťažko by ste hľadali niekoho, kto je tak veľký profesionál ako on a to aj napriek tomu, že je pravdepodobne najlepším futbalistom v histórii. Je nemožné ho kritizovať. Nechajme ho ísť niekam, kde bude šťastný on aj jeho rodina. Pozerajte jeho zápasy každý víkend a užívajte si to. Ak ta neurobíte, budete sa na neho pozerať len v televízií, ako ste to robili posledných 20 rokov," dodal bývalý argentínsky futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články