Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neymar alebo Cristiano Ronaldo? Anglický klub sa už rozhodol, pripravuje senzačný transfer

LONDÝN - Anglický klub plánuje senzačný transfer. Zvažoval Neymara a Cristiana Ronalda, už sa rozhodol.
Zdroj: 43128
Zdieľajte:

Newcastle United sa pokúsi v lete získať brazílskeho útočníka Neymara z PSG. Uprednostnilo ho pred portugalským útočníkom Cristianom Ronaldom, ktorý pôsobí v saudskoarabskom Al-Nassr. Informuje o tom portál 90min.

Newcastle chce v lete získať Neymara

Okrem Neymara zvažovalo vedenie Newcastle tiež Cristiana Ronalda, no tréner Eddie Howe si myslí, že by sa nezaradil do tímu tak, ako Neymar.

Prečítajte si aj

Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG.Messi už za PSG nechce hrať ani po vypršaní trestu: V najbližších dňoch môže rozviazať kontrakt

Neymar je vnímaný ako dosiahnuteľný objekt, vedenie PSG bude ochotné uvoľniť ho. Už vlani v lete sa ho parížsky gigant pokúšal predať, ale snahy stroskotali na vysokých platových požiadavkách futbalistu.

Ultras PSG zorganizovali začiatkom tohto týždňa protest a zhromaždili sa pred domom Neymara v Paríži, požadovali jeho odchod. Vedenie Paríža bude za Brazílčana požadovať okolo 85 miliónov eur.

Newcastle United figuruje za dvojicou Manchester City, Arsenal Londýn na tretej pozícii v anglickej Premier League a mieri do Ligy majstrov. Klub z ambicióznym a bohatým saudskoarabským vedením bude čoraz atraktívnejší aj pre najväčšie hviezdy svetového futbalu. Stane sa Neymar jednou z nich?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 90min

Diskusia

Podobné články