Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Divočina nespokojných fanúšikov PSG v uliciach Paríža: Pred domom Neymara skandovali jeho odchod!

PARÍŽ - Príchod Neymara, neskôr príchod Messiho zadarmo. Pre PSG vyzeralo všetko úžasne. Útok Messi-Neymar-Mbappé jednoducho musí byť magnetom na trofeje. Ale nie je. Veď PSG priniesol viac problémov ako vavrínov a v poslednom týždni sa to ešte vystupňovalo. Messiho klub suspendoval za cestu do Saudskej Arábie a fanúšikovia klubu sa zhromaždili pred Neymarovým domom a skandovali, aby opustil klub.
Zdroj: 43210
Zdieľajte:

Neymar prišiel do PSG s obrovskými fanfárami ako najdrahší futbalista planéty. Parížsky klub stál 222 miliónov eur. Z marketingového hľadiska tieto peniaze určite splatil, ale dá sa to isté povedať aj o športovej stránke? Pravdepodobne nie. Získal 4 ligové tituly, čo je pekné, ale pre PSG je to samozrejmosť. Raz bol vo finále Ligy majstrov, ktoré klub prehral s Bayernom. Inak nikdy neodohral viac ako 22 ligových zápasov za sezónu. Jeho maximum bolo práve 22 v minulej sezóne. Vynechal teda minimálne 16 ligových zápasov. To je hrozné číslo.

Fanúšikovia však opäť vidia, že napriek tomu, že je mimo hry do konca sezóny, odišiel do Brazílie a užíva si život. Zároveň sú frustrovaní z výsledkov tímu. Nebyť toho, že v Ligue 1 nie je žiadny iný klub, ktorý by bol schopný neustále vyhrávať, titul by pravdepodobne už nezískali. Po prehre s Lorientom však majú len 5 bodov pred Marseille a 6 bodov na Lens. Práve po tejto prehre mali hráči v prípade víťazstva dostať deň oddychu, to sa nestalo, ale Messi už mal naplánovanú dovolenku v Saudskej Arábii, čo mu klub nepovolil a dostal dvojtýždňový dištanc, počas ktorého nebude hrať ani trénovať.

Frustrácia fanúšikov sa už vystupňovala. Skupina z nich sa postavila pred dom brazílskeho útočníka Neymara, ktorý berie obrovský plat, ale nehrá a napriek zraneniu vymetá v Brazílii večierky a oslavy. Zobrali transparenty, megafóny a svetlice a skandovali, aby Neymar opustil klub. Niečo, čo určite nechce zažiť žiadny hráč. Vyjadril sa aj samotný klub, ktorý odsúdil správanie svojich priaznivcov a považuje ho za neprijateľné. Je preto dosť pravdepodobné, že Neymara ani Lionela Messiho už v Parku princov neuvidíme.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články