Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vzbura fanúšikov PSG proti Messimu: Ten rozhadzuje siete, jeho otec sa stretne s riaditeľom tohto klubu

PARÍŽ - Messi pripravený opustiť PSG. Už rozhadzuje siete, jeho otec a agent v jednej osobe sa stretne s riaditeľom tohto klubu.
Zdroj: 43209
Zdieľajte:

Argentínsky útočník Lionel Messi dostal dvojtýždňovú suspendáciu od vedenia PSG za to, že bez povolenia klubu vycestoval do Saudskej Arábie.

Messi je veľvyslancom cestovného ruchu v tejto krajine, ale špekuluje sa aj o záujme z tímu Al-Hilal o jeho služby. Saudi údajne pripravujú najväčšiu zmluvu futbalovej histórie a Messimu chcú ponúknuť ročný plat vo výške 400 miliónov eur.

Vedenie PSG sa už rozhodlo Messimu neponúknuť novú zmluvu. Tá súčasná vyprší po sezóne, v posledný júnový deň. Messi sa stane voľným hráčom. Najradšej by sa vrátil do FC Barcelona a katalánsky gigant pracuje na tom, aby to bolo možné. Stále však nedostal zelenú od vedenia La Ligy ohľadom finančného plánu na budúcu sezónu.

Prečítajte si aj

Lionel Messi v drese PSG.Nevinný výlet Messiho k Saudom? Ale kdeže, v Arábii chystajú najväčšiu zmluvu futbalovej histórie

Messiho otec sa stretne s riaditeľom Interu Miami

Seriózny záujem o Messiho má aj účastník MLS Inter Miami. Messi zvažuje myšlienku pokračovania v tomto klube. Jeho otec a agent Jorge Messi sa čoskoro stretne s majiteľom amerického klubu, informuje o tom renomovaný novinár Gianluca di Marzio.

Predstavitelia Interu Miami sú s Messim v kontakte v posledných mesiacoch, ale zatiaľ nedospeli k žiadnemu progresu.

Fanúšikovia PSG sú nespokojní s Messim a takto skandovali proti nemu:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gianluca di Marzio

Diskusia

Podobné články