Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Po vylúčení ho museli držať spoluhráči: Bývalého reprezentanta Slovenska rozzúril rozhodca!

VOLUNTARI - Poriadne vypätý súboj prinieslo stretnutie piateho kola skupiny o udržanie v elitnej rumunskej futbalovej súťaži medzi domácim FC Voluntari a hosťujúcim Petrolul.
Zdroj: 40080
Zdieľajte:

V hlavnej úlohe bol dnes už bývalý slovenský futbalový reprezentant Adam Nemec, ktorý v 37 rokoch hráva za domáci celok FC Voluntari a pred takmer 12-tisícovou kulisou zažil poriadne nervózne stretnutie.

Nemec v 73. minúte stretnutia inkasoval žltú kartu, čo sa mu ale rozhodne nepáčilo a rozhodcovi to dával aj patrične najavo. Domáci kormidelník chcel situáciu upokojiť a tak Slováka okamžite stiahol z ihriska.

Prečítajte si aj

VIDEO Gól roka vo Fortuna lige? Weiss po neskutočnom sóle z 80 metrov spečatil výhru Slovana!

Ani to ale situáciu nezachránilo, pretože Nemec aj z lavičky poriadne zúril a dával arbitrovi najavo svoje antysympatie, pričom dostal červenú kartu a spoluhráči rozzúreného Slováka museli držať aby sa nepokúsil o inzultáciu rozhodcu.

Spomínané momenty na videu zhruba od 5:00

Stretnutie napokon po výsledku 2:2 prinieslo deľbu bodov a Voluntari sa tak drží dva body nad barážovými priečkami o udržanie sa medzi rumunskou elitou. Slovenský útočník má v tejto sezóne v 34 dueloch na konte deväť gólov, päť žltých a jednu červenú kartu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články