Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľký letný výpredaj v Chelsea: Klub má opustiť TÝCHTO osem hráčov!

LONDÝN - Zdá sa, že slabá sezóna Chelsea spôsobí v lete na Stamford Bridge zemetrasenie. Počas turbulentného januára prišlo veľa hráčov. Následne prišiel v tejto sezóne už tretí manažér. Navyše Frank Lampard má byť len dočasným riešením. Podľa najnovších správ má v lete odísť osem hráčov. Svoju úlohu zohráva dodržiavanie pravidiel finančnej fair play.
Hráči FC Chelsea Londýn.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Pre niektorých hráčov to určite nie je prekvapujúce. Napríklad je prakticky isté, že Romelu Lukaku, ktorý je momentálne na hosťovaní v Interi Miláno, sa na Stamford Bridge nevráti. O návrate však neuvažuje. Chelsea sa ho pokúsi predať.

V podobnej situácii je aj ďalší hviezdny útočník. Pierre-Emerick Aubameyang. Tridsaťtriročný Gabončan prišiel v lete z Barcelony. Od začiatku nového ročníka je na vedľajšej koľaji. Od 1. januára nazbieral iba 145 minút. Naposledy skóroval v polovici októbra.

Do úvahy prichádzajú Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Kalidou Koulibaly, Ruben Loftus-Cheek, Conor Gallagher a tiež Mason Mount.

O posledného menovaného sa už zaujímal Arsenal, ktorý skúma situáciu ohľadom anglického stredopoliara.

Samozrejme, celé toto zemetrasenie v kádri Chelsea súvisí s dodržiavaním pravidiel finančnej fair play. Aj vzhľadom na veľký počet drahých januárových podpisov.

Veľa závisí od toho, kto Chelsea od leta povedie. Po septembrovom konci Thomasa Tuchela sa kormidla ujal Graham Potter. Ani to však nepomohlo. Teraz je manažérom Frank Lampard, ale mizéria Blues pokračuje. Ten má byť riešením len do konca sezóny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články