Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúci koniec Ronalda v Al-Nassr? Právnik žiada za jeho ohavné gesto okamžitú deportáciu!

AL-NASSR - Saudskoarabskému tímu Al-Nassr sa ligový zápas proti súperovi z Al-Hilalu nevydaril a po prehre 0:2 bol terčom kritiky fanúšikov najmä Cristiano Ronaldo. Ten sa nechal vyprovokovať priaznivcami súpera a jeho reakcia vyvolala búrku nevôle a veľmi striktne zmýšľajúce saudskoarabské publikum žiada exemplárny trest.
Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Ani v Saudskej Arábii nemá Cristiano Ronaldo pokoj a priestor sústrediť sa na svoj výkony. Je sledovaný na každom kroku a jeho správanie na ihrisku aj mimo neho je často predmetom kontroverzií. Tú najnovšiu vyvolalo gesto, ktoré urobil pri odchode do šatne po prehratom derby s Al-Hilal. Tentoraz by však jeho reakcia na fanúšikov mohla mať veľmi vážne následky.

Po porážke 0:2 sa domáci fanúšikovia Al-Hilalu portugalskému kanonierovi vysmievali a na tribúnach oslavne skandovali meno najväčšieho rivala, Lionela Messiho. Cristiano Ronaldo na to reagoval tým, že sa dotkol svojich intímnych partií. Jasný odkaz fanúšikom však skončil na sociálnych sieťach a okrem vážneho poškodenia hráčovho imidžu môže mať aj iné následky.

Nouf bin Ahmed, saudskoarabský právnik a poradca akreditovaný Komisiou OSN pre obchodné právo, na svojom účte na Twitteri oznámil, že na saudské Ministerstvo vnútra podá žiadosť o zatknutie a deportáciu Cristiana Ronalda. "Nesledujem šport a verejnosť v Al-Hilal vyprovokovala Cristiana, ktorý nevedel, ako reagovať. Cristianovo správanie je však zločinom, je to akt verejnej neslušnosti, ktorý je jedným z trestných činov, za ktorý hrozí zatknutie a deportácia, ak sa ho dopustí cudzinec. V tejto súvislosti podám sťažnosť na Ministerstvo vnútra."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články