Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Analýza: Manchester City prelomí negatívnu sériu z pôdy Sunderlandu

Dnešná analýza bude venovaná Premier League.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Sunderland - Man. City

Tip: 2

Kurz: 1.51

Analýza:

Ďalšie kolo anglickej Premiere League s poradovým číslom 14. Opäť nás čaká zaujímavý zápas, v ktorom Sunderland privíta Manchester City. O vyrovnanosti tejto súťaže nemôžeme vôbec polemizovať a často-krát vidíme prekvapivé výsledky na úkor favoritov. Príkladom je posledný zápas Sunderlandu proti prvému tímu tabuľky Chelsea. Sunderland dokázal vybojovať cennú remízu po bezgólovom skóre 0-0. Domácich teda čaká ďalší tvrdý oriešok v podobe Man. City.

Hosťujúci tím podáva v posledných zápasoch veľmi dobre výkony. Cenné tri body si vybojoval v súboji s Bayernom Mníchov, keď fenomenálny Sergio Aguero zabezpečil výhru City hetrikom do siete brankára Neuera. Modrobiely v lige dýchajú na chrbát momentálne vedúcej Chelsea a v tomto zápase budú bojovať o veľmi dôležité body. Myslíme si, že domáci tím sa už o ďalšie prekvapenie nepostará.

Zaujímavosťou toho duelu však je, že City neuspelo na pôde Sunderlandu dlhých 5 rokov. Je najvyšší čas, aby túto negatívnu sériu dokázalo prelomiť. Kurzy na výhru hostí sú viac než zaujímavé. Stavte si na výhru Man. City s vysokou dôverou a najvyšším kurzom 1.51 v stávkovej kancelárii .

Analýzu si pre vás pripravilo: http://etipovanie.net/ - Tipujte zadarmo a vyhrajte bonusy v celkovej hodnote 200 EUR

-

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, etipovanie.net

Diskusia

Podobné články