Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOTO je skutočný dôvod, prečo chce Messi opustiť PSG!

PARÍŽ - PSG sa aktuálne nachádza v neľahkej situácii. Na jednej strane nechce prísť o nespokojného Lionela Messiho, ale na strane druhej musí znížiť svoje výdavky. A to práve trápi aj sedemnásobného držiteľa Zlatej lopty.
Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Podľa dostupných informácií chce klub znížiť Messiho plat, ktorý činí 25,6 milióna eur o 25 percent. Argentínsky futbalista je s navrhovaným znížením údajne nespokojný. PSG však nemá na výber, ak futbalistovi plat nezníži, nedodrží pravidlá finančného fair-play a mohol by čeliť vysokej pokute. Objavili sa aj správy, že Lionel Messi si kladie podmienky týkajúce sa zloženia mužstva a trénera tímu. A o znížení svojho platu nechce ani počuť.

Celú situáciu okolo Messiho neuľahčuje ani fakt, že fanúšikovia sú s ním nespokojní a pravidelne býva po zápasoch vypískaní.

Správa sa samozrejme objavila v Barcelone a Katalánci okamžite kontaktovali hráča a jeho otca, ktorý je zároveň jeho manažérom. K záležitosti sa vyjadril aj Thierry Henry, ktorý navrhol, aby sa Lionel Messi vrátil do Barcelony a neodchádzal do Interu Miami, USA alebo do arabského sveta. Bývalá francúzska hviezda verí, že Barcelona by mohla na čele s Lionelom Messim opäť mať šancu vyhrať Ligu majstrov.

Podľa L'Equipe je veľmi nepravdepodobné, že by Lionel Messi ostal hráčom PSG a prijal podmienky klubu. Noviny dodávajú, že ani jedna zo zúčastnených strán nie je v súčasnosti ochotná ustúpiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články