Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ancelotti o blížiacom sa konci v Reale Madrid: Tento tím ma chce! Vedenie sa háda o nástupcovi

MADRID - Carlo Ancelotti avizuje blížiaci sa koniec na lavičke Realu Madrid: Tento tím ma chce, prezradil. Vedenie Realu sa háda o jeho nástupcovi, dvaja kandidáti v hre.
Zdroj: 42463
Zdieľajte:

O čom sa špekulovalo už dlhšie, teraz taliansky tréner Carlo Ancelotti potvrdil. Tréner Realu Madrid priznal, že ho kontaktovalo vedenie brazílskej reprezentácie s ponukou prevziať národný tím. Ancelotti ale zdôraznil, že chce dodržať platnú zmluvu s Realom Madrid, ktorá mu platí ešte na budúcu sezónu.

Ancelotti mieri na lavičku Brazílie

63-ročný tréner nepriamo potvrdil svoj blížiaci sa koniec na lavičke "bieleho baletu". Patrí medzi najúspešnejších trénerov histórie so štyrmi triumfami v Lige majstrov (dva s Realom, dva s AC Miláno). Vyhral ligové tituly v TOP 5 európskych súťažiach (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1).

Na klubovej úrovni dokázal v podstate všetko, čo len mohol. Evidentne je pripravený na novú výzvu v podobe reprezentačného pôsobenia. Spolupracoval s mnohými súčasnými členmi kádra brazílskej reprezentácie. Aj aktuálne v Reale Madrid vedie napríklad Viniciusa Juniora či Edera Militaa.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.Návrat Cristiana Ronalda do Európy? Nečakaný záujemca

Pochettino alebo Raúl? Vedenie Realu Madrid sa nevie zhodnúť

Vedenie "bieleho baletu" sa už obzerá po jeho nástupcovi. Ale nevie sa zhodnúť. Prezident klubu Florentino Perez považuje za ideálnu voľbu Argentínčana Mauricia Pochettina. Podľa TyC Sports si Perez myslí, že práve on sa ideálne hodí na pozíciu hlavného trénera Realu.

Väčšina členov z vedenia Realu Madrid ale favorizuje na post nového trénera legendu klubu Raúla Gonzaleza, ktorý v súčasnosti vedie "béčko" Realu - Castillu. Podľa TyC Sports bude mať posledné slovo Perez. Pochettino naposledy viedol PSG, od leta 2022 je bez práce.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TyC Sports

Diskusia

Podobné články