Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odíde opora PSG po sezóne k rivalovi Ronaldovho Al-Nassr? Zohrať kľúčovú rolu má rozprávkový plat

PARÍŽ - Sergio Ramos dokončuje svoju druhú a pravdepodobne poslednú sezónu v drese PSG. Skúsený španielsky obranca má zmluvu do konca júna a nová je otázkou niekoľkých mesiacov, čo sa snaží využiť Al-Hilal, saudskoarabský klub je pripravený predložiť futbalistovi veľmi lukratívnu ponuku.
Zdroj: 41431
Zdieľajte:

Momentálne to vyzerá tak, že Sergio Ramos v Parku princov nezostane. To chce využiť spomínaný Al-Hilal, ktorý však bude bojovať aj o sedemnásobného držiteľa Zlatej lopty a kapitána argentínskych majstrov sveta Lionela Messiho. Vedenie PSG ešte stále nepredložilo ponuku odchovancovi Sevilly a po sezóne plánuje rokovať o novej zmluve.

Arabský klub sa snaží využiť túto neistotu a rozprávkovým platom tridsať miliónov eur ročne uľahčiť Ramosovi rozhodovanie. Cieľom Saudskej Arábie je prilákať veľké hviezdy, aby sa zvýšila mediálna pozornosť pre futbal v krajine, čomu výrazne pomohol príchod Cristiana Ronalda do konkurenčného klubu Al-Nassr.

Ramos sa po sezóne 2022/23 stane voľným hráčom. PSG mu platí 800 000 eur mesačne, takže ponuka Al-Hilalu je štyrikrát vyššia. Napriek svojmu veku však stále podáva spoľahlivé výkony a v dvojzápase semifinále Ligy majstrov proti Bayernu bol najlepším hráčom svojho tímu.

Odion Ighalo, Luciano Vietto a Mousse Marega sú v súčasnosti známejšie mená 18-násobného majstra Saudskej Arábie a štvornásobného víťaza ázijskej Ligy majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články