Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Je to tu! FC Barcelona a Xavi konečne reagovali: Usilujú o Messiho?

BARCELONA - Chce FC Barcelona Messiho? Xavi a klub konečne prehovorili!
Messi a De Paul v drese Argentíny.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Veľa sa hovorí a píše o budúcnosti Lionela Messiho, ktorému v júni vyprší kontrakt v PSG. Podľa viacerých zdrojov je prioritou argentínskeho útočníka návrat do FC Barcelona.

Konečne zaujal stanovisko aj klub z Nou Campu. Viceprezident Barcelony Rafael Yuste potvrdil, že Katalánci diskutujú s Messim o potenciálnom návrate do klubu.

FC Barcelona pracuje na návrate Messiho

„Či žiadam Messiho, aby sa vrátil? Chcem ho späť? Či sú medzi nami kontakty? Na toto všetko by som odpovedal áno," cituje Yusteho Marca.

Prečítajte si aj

Messi a De Paul v drese Argentíny.Veľký návrat? Messi inicioval rokovania s vedením FC Barcelona

„Leo a jeho rodina si uvedomujú moju pripútanosť k nim. Bol som zapojený do rokovaní o predĺžení zmluvy, ktoré, žiaľ, neboli úspešné. Utkvelo mi to v hlave," spomínal Yuste na moment, keď Messi odišiel z Barcelony do Paríža.

„Ak hovoríme o Barcelone, potom hovoríme o Leovi. Bol by som rád, keby sa vrátil a reprezentoval nás nielen na ihrisku. Krásne príbehy v živote musia skončiť dobre. Sme s ním v kontakte," dodal funkcionár Kataláncov.

Aj tréner FC Barcelona Xavi priznal, že je v jeho záujme priviesť Messiho späť na Nou Camp.

„Teraz nie je čas na to, hovoriť o Leovom návrate, ale budem prvý, kto urobí všetko pre to, aby som ho dostal späť. Často sa s ním rozprávam, ale teraz nie je najlepší čas na to, aby som o tom hovoril, pre neho, aj pre klub či jeho súčasný tím...," cituje Xaviho portál sport.es.

„Chcem, aby sa vrátil a pomohol nám. Je to najlepší hráč na svete a v histórii," dodal Xavi.

Je zrejmé, že FC Barcelona a Messi pracujú na veľkom návrate, ale či sa to podarí, uvidíme v najbližších týždňoch či mesiacoch.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, sport.es

Diskusia

Podobné články