Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Gerrard prezradil, ako bol na pive s Kloppom pár dní pred finále Ligy majstrov

LIVERPOOL - Gerrard prezradil zaujímavú príhodu s Kloppom pár dní pred finále Ligy majstrov.
Zdroj: 43526
Zdieľajte:

Legenda tímu FC Liverpool a anglickej reprezentácie Steven Gerrard prezradil zaujímavú príhodu s trénerom Jurgenom Kloppom, ktorá sa odohrala pár dní pred finále Ligy majstrov.

Gerrard prezradil, ako bol s Kloppom na pive pár dní pred finále Ligy majstrov

Prečítajte si aj

Mohamed Salah oslavuje šiesty gól Liverpoolu.Mohamed Salah vykradnutý počas víkendu: Z luxusnej vily zmizla jediná vec!

„On bol na prechádzke so svojím psom a ja som sedel v pouličnej kaviarni s jedným priateľom a pil pivo. Poprial som mu veľa šťastia vo finále, ktoré bolo o deň, možno dva," rozprával Gerrard v rozhovore pre youtube kanál Anfield Wrap.

„Myslel som si, že bude zaneprázdnený svojimi vlastnými záležitosťami a myšlienkami, ale povedal mi: Nie, nie, nie, choď do baru a dones mi pollitrák. Nakoniec vypil dva alebo tri poháre a vyfajčil pár cigariet, zatiaľ čo jeho pes trpezlivo čakal. Rozprávali sme sa vyše hodiny," pokračoval Steven Gerrard.

„Vôbec nevyzeral ako futbalový tréner, bol to Jurgen v civile, v oblečení na venčenie psov. K môjmu priateľovi bol fantasticky zdvorilý, vďaka čomu sa cítil ako plnohodnotný účastník rozhovoru a myslím si, že to tohto človeka dokonale charakterizuje," dodal 42-ročný bývalý kouč Glasgowu Rangers či Aston Villy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Anfield Wrap

Diskusia

Podobné články