Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Otec hviezdy Barcelony požaduje odchod z Nou Campu! Začal sledovať na sociálnej sieti tento veľkoklub

BARCELONA - Otec "zázračného dieťaťa" Barcelony nahnevaný požaduje odchod svojho syna z Nou Campu! Prestal sledovať Barcelonu na sociálnej sieti, namiesto toho začal tento veľkoklub.
Zdroj: 33951
Zdieľajte:

Otec barcelonského útočníka Ansu Fatiho kritizoval vedenie katalánskeho giganta a naznačil možný odchod svojho syna pre nedostatok hracieho času. Za zmienku stojí fakt, že na svojom profile na sociálnej sieti prestal sledovať FC Barcelonu a namiesto toho začal Bayern Mníchov. Čo tým chcel naznačiť?

Odíde Ansu Fati z Barcelony? Jeho otec ho na to nahovára

„Ansu nechce opustiť Barcelonu, ale chcem, aby uspel. Na štadión už nepôjdem, som veľmi nahnevaný na klub. O mesiac sa určite stretneme s Jorge Mendesom," cituje Metro Boriho Fatiho.

Prečítajte si aj

De Gea na odchode z Manchestru? Najlepšie platený brankár na svete odmietol prvú ponuku United!

„Znepokojuje ma, že Ansu hrá tak málo. Hovoríme o španielskom reprezentantovi z La Masie. Zaslúži si oveľa viac. Neviem, prečo Xavi nevyužíva Ansuho. Musí mať svoje dôvody. Ansu k nemu nemá žiadny odpor, pretože vždy bol jeho idolom. Ale ja... som veľmi nahnevaný ako otec," pokračoval rozhorčený Bori Fati.

„Mateu Alemani mi povedal, že Ansu je súčasťou klubového dedičstva. Ako otec som synovi povedal, že ak sa situácia nezmení, bude lepšie, ak odíde. Ale Ansu mi povedal, že v tomto so mnou nesúhlasí. Chce zostať. Keby to bolo na mne, zajtra by som Barcelonu opustil. Ale Ansu mi hovorí, že sa mýlim," dodal Fati starší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Metro

Diskusia

Podobné články